maanantai 1. lokakuuta 2012

Lomailua ja uusia asukkaita

Pahin muuttorumbailu on siis meidän osaltamme onneksi ohi ja kauan odotettu ruotsin risteily tuntui ihka oikealta pikkulomalta. Käytiin seilaamassa Itämerellä Commodore-luokassa, joka sai ihan tavallisen risteilyn tuntumaan rennolta hotellireissulta tarpeellisten palveluiden lähituntumassa. Päivä Tukholmassakin sujui mitä mainioimmassa säässä, joten kaiken kaikkiaan loma teki tehtävänsä.
Koti-ihmisenä tosin jo odotan omassa sängyssä nukkumista ja keinumisen loppumista. Keinumisilmiö on onneksi lieventynyt jo aamuisesta, mutta kokonaan keinumatonta olotilaa saan varmaan odotella muutamien päivien ajan.
Reissun kohokohdat olivat ehdottomasti visiitti Junibackeniin ja muumipeikon tapaaminen laivalla. Ensimmäinen tapaaminen oli liian jännä, muumi taisi olla himpun verran suurempi kuin mitä tytsä oli ajatellut. Toisen kohtaamisen aikana jännitys suli ja kolmannella kohtaamisella jo juteltiin ja siliteltiin kuonoja. Pienen ihmisen ilo oli aidosti liikuttavaa. :)

Tänään kauppaan lähtiessä vastaan käveli nuori nainen rahdaten mukanaan suurta lentolaukkua, rinkkaa, olkalaukkua ja muovipussia. Kauppareissulta palatessani näin nuoren miehen kantamassa putkikassia ja jätesäkkiin sullottua rullapatjaa. Tässä vaiheessa synapsit vihdoin yhdistyivät ja tajusin, että Hoas:in talokin on nyt valmis ja hartiavoimin muuttoaan suorittavat vuorostaan opiskelijat - kukin tyylillään. Tervetuloa siis kaikille uusille Kalasatamalaisille!

Kävin allekirjoittamassa kiinteistöyhtiöllä saunasopimuksen ja keskiviikkona päästään ensimmäistä kertaa löylyihin talon ylimpään kerrokseen. Myös odotukset ovat korkealla. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti