keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Iloisia uutisia ja sadepäivän puuhia

Olipas iloinen yllätys lukea Kalasataman fb-sivuilta alueelle loppuvuodesta valmistuvasta yhteiskäyttöpihasta. Päästään leikkimään kävelymatkan päähän!
Omassa pihassa leikkimistä saadaan varmaan odottaa ensi keväälle/kesälle. Sen verran keskeneräiseltä tuo vastapäinen talo vielä näyttää, että rakennustyömaa-aidat syövät suurimman osan pihasta vielä pitkään. Siihen sitten vielä päälle se aika mitä menee kun piha maisemoidaan ja leikkivälineet yms saadaan paikalle. Jospa tulisi oikein luminen talvi niin päästäisiin rakentamaan lumilinnoja terassille tai pikkuinen pulkkamäki terassilta pihan puolelle. Mieluummin paljon lunta ja vähän pakkasta kuin toisinpäin. :)

rainy day
kuva Pinterest


Tänään vetäistiin kurakamppeet päälle ja lähdettiin kävelylle merenrantaan. Tahti oli sellaisen reippaan 2-vuotiaan menoa ja se sopi tälle mahakkaalle oikein hyvin. Ei tarvinnut sanoa kertaakaan että voidaanko kävellä hitaammin, kuten mantrani on viime aikoina kuulunut. Tyttö pomppi innoissaan kaikki pienemmät lätäköt ja suurempiin heitettiin kiviä. Matkalta löytyi myös prinsessan taikakeppi, jolla oli hyvä vähän taikoa ohikulkevia rekkoja ja työmaa-aitoja. Näillä kävelyillä ehtii nähdä vaikka mitä kummallistakin. Tällä kertaa törmäsimme rannalle hylättyihin, mustalla kankaalla vuorattuihin, mullalla ja kivillä täytettyihin ostoskärryihin. Pienessä kyltissä luki "Kaupungin mukulat" ja tinyurl osoite ohjasi tänne. Kuva löytyy linkin takaa.




2 kommenttia:

  1. Hei! Me ollaan muuttamassa siihen vastapäiseen taloon. Näillä näkymin avaimet saadaan elokuun loppupuolella ja sisäpihan pitäisi olla valmis siihen mennessä. Piha-asiat kiinnostavat, koska meilläkin on pieni lapsi. Pihalle pitäisi tulla leikkipaikan lisäksi muistaakseni omenapuita ja hyötykasveja. Sitä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nähnyt jotain suunnitelmia pihasta meidän talon markkinoinnin yhteydessä, mutta hyötykasvit ja omenapuut tuli iloisena yllätyksenä! :)
      Toivottavasti pihasta tosiaan tulisi oikea viherkeidas. Sopisi meidän porukalle myös enemmän kuin hyvin!
      Toivottavasti nähdään pihalla sitten!

      Poista