lauantai 8. syyskuuta 2012

Vapaapäivä

Kulunut viikko on tuntunut hetkittäin kestävän ikuisuuden, mutta tulihan se viikonloppukin lopulta. Masuvauva piti huolen siitä, että aamu-unet eivät kuuluneet tämän(kään) päivän suunnitelmaan. Nousin siis jo vähän ennen seitsemää kirjoittamaan selontekoa verovirastoon ja juomaan aamukahvia uuden keittiön pöydän ääreen. Sain selontekoni valmiiksi juuri ennen kuin tytsä heräsi ja sen jälkeen aamu jatkui Pikku Kakkosen parissa soffaillen.

Ilmatieteenlaitoksen yhden pisaran ennustetta uhmaten lähdimme kävelylle Suvilahteen. Arjen aarteita- näyttely viihdytti paitsi meitä aikuisia, niin myös tyttöä joka innostui aivan valtavasti näistä. Imagination Playground palikoista oli rakennettu mm. pallorata, jota tyttö alkoi itse muokkailemaan kun niillä leikkineet isommat pojat jatkoivat matkaansa. Paikalla olisi ollut vielä vaikka mitä tutkittavaa, mutta meillä alkoi olla kiire etsiä syötävää.

Kyllä kelpasi sieltä vieritellä palloa


Ruokaa löytyi Ravintola Lämmön brunssipöydästä. Hintaa brunssilla oli 15€ per aikuinen, tyttö sai ruokailla ilmaiseksi ikänsä suojissa (alle 4-vuotias). Hieman vanhemman lapsen brunssi olisi kustantanut 9€. Mies oli tarjonnasta enemmän innoissaan ja minä ehkä vähän vähemmän, kun piti yrittää arpoa mitä "saa" syödä ja mitä ei. Astioiden vierestä kun ei löytynyt oikein mitään tunnistetietoja raaka-aineista. Ruokailun kesken ulkona jyrähti ukkonen ja ikkunasta avautui näkymä komeimpaan raekuuroon/rankkasateeseen aikoihin. Että se siitä yhdestä pisarasta. ;) Onneksi kahvi oli hyvää ja suklaamuffinseja riitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti