lauantai 15. syyskuuta 2012

Tuulinen päivä

Nalle Puhia lukeneet tuntevat varmaankin kohdan jossa kuvaillaan säätä näin: "Eräänä syysaamuna kun tuuli oli vienyt yöllä lehdet puista ja yritti nyt viedä oksia..". Sellainen ilma oli eilen. Rakenteilla olevien talojen luurangot humisivat ja vettä vihmoi vaakasuorassa. Tänään aamulla huomasin, että terassille tuulettumaan unohtunut lattiatyyny oli saanut kyytiä ja lentänyt toiselle puolelle pientä pihaamme aitaa vasten. Hyvä että siinä oli se aita, muuten tyyny olisi varmaan lentänyt iloisesti ilman esteitä tuonne Kalasataman aseman työmaamonttuun asti.


Kuva lainattu täältä

Toisen terassin köydet on ja pysyy. Putoamiskorkeus on edelleen reilusti yli laissa määritellyn rajan, mutta asialle ei tehdä mitään. Vaihtoehdoksi tarjottiin terassin pienentämistä ranskalaisen parvekkeen kokoiseksi. Ilmeisesti köydet kuitenkin olisivat jääneet sittenkin, joten olkoon sitten tuollainen. Taidan perustaa siihen ensi keväällä omat kaupunkiviljelmät laatikoihin ja säkkeihin, kun ei sitä voi käyttää oikein mihinkään muuhunkaan turvallisuusasioiden vuoksi. Kyselin arkkitehtitoimiston pääsuunnittelijalta sitä onko kyseessä suunnittelu- vai rakennusvirhe, siihen kysymykseen ei vastattu. Mitähän ulkopuolinen tarkastaja olisi asiasta mieltä..? Nyt olohuoneen oveen pitää vaan keksiä jokin lisälukitus, ennen kun tyttö hoksaa miten lukko toimii ja lähtee omin päin tutkimaan mitä löytyy köysiaidan ja meriruokojen toiselta puolen.

Ps. Sähköjä ei ole fiksattu vieläkään. Milloinkohan tuosta voisi alkaa pyytämään jotain vuokra-/vastikehyvityksiä?

Pps. Mies on kuulemma jo kotiutunut. Tytön kanssa kutsutaan tätä kotia edelleen uudeksi kodiksi. Tavarat alkaa olla pääosin paikoillaan. Kyllä tästä vielä koti tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti