keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lumen alta paljastuu..

Ihan järkyttävä määrä raksaroskia, roskia ja lisää roskia (ja vähän sitä koiran peetäkin). Mistähän saataisiin näille väliaikaisille kulkureiteille roskiksia ja kuka muistuttaisi ihmisiä miten niitä käytetään? Toki tuossa läpikulkuväylällä on se yksi betonirengas jonka pohjalle on kertynyt ihan kiitettävästi etenkin kertakäyttökahvikuppeja, mutta ihan oikea roskis jonka joku taho kävisi aina välillä tyhjentämässäkin olisi tervetullut.

Kalasataman kotikorttelin työmaa palkittiin marraskuun lopulla siisteyspalkinnolla. En käynyt tuolloin katsomassa saiko kotikortteli palkinnon ihan syystä, mutta toivottaisin palkinnon päättävät elimet tervetulleiksi katsomaan tätä ympäristöä nyt. Ja tulkaa hei kävellen sieltä metrolta niin näette sen betonirengashässäkänkin, autolla ohi huristellen ei ehdi nähdä samaa minkä kävellen.

Ajattelin omalta osaltani tehdä huomenna ainakin yhden yleishyödyllisen ja hyvän työn. Osallistun siivoustalkoisiin. Tarvitaan pari roskapussia, avulias taapero ja toivottavasti nukkuva vauva. Lisäksi meinasin ottaa hommaa helpottamaan sellaisen roskien keräyslaitteen, jonka mies hankki joskus aikoinaan sohvan alusen tyhjentämisen helpottamiseksi. Pääsee sekin laite hoitamaan sitä pestiä mihin se on tarkoitettu. Otan mukaan myös kameran ja dokumentoin meidän roskaretken. Kuvia siis luvassa lähipäivinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti