perjantai 26. huhtikuuta 2013

Hyvää muuttopäivää!

Junonkadulla tapahtuu. Aamusta asti on muuttoautot pörränneet alueella ja muuttajat yrittäneet löytää tilaa autoilleen läheltä uutta kotitaloaan. Tervetuloa kaikille meidänkin puolesta! :) Vaikka vähän satoikin, niin ei sentään ihan niin kamalasti kuin marras-joulukuun vaihteessa Leonkadulle muuttaneet saivat tuta, kun ensimmäisissä kunnon lumimyräköissä tekivät omaa urakkaansa. Ja itsensä tässä tuntee jo ihan Kalasatamaveteraaniksi kun omasta muutosta on aikaa jo puolisen vuotta. Niin se vaan tämäkin alue asuttuu hiljakseen ja työmiehien määrä vähenee.

Sunnuntaina pientä muuttoapua tarjoaa partio muuttopäivän apu -tempauksessaan yhteiskäyttöpihan liepeillä. :) Yritetään itsekin ehtiä paikalle pyörähtämään lapsinemme viikonlopun kiireisestä ohjelmasta huolimatta.

1 kommentti:

  1. Todellakin sain itsekin uudet naapurit, kun vastakkaiseen taloon muutti koko talotäydellinen naapureita B-rappuun! :) Enempää en ole tutustunut heihin, mitä nyt pariin saunoilijaan törmäsin ulkona pihalla vappuna. Mikäs siinä, hyvä fiilis! :D

    VastaaPoista